Portofoliu

Partenerii nostri

Proiectele marete pot fi realizate numai cu parteneriate puternice.

Aici sunt doar cativa dintre clientii care ne permit sa lucram zi de zi si sa ne depasim limitele.

ROMPETROL

Rompetrol a infiintat divizia de comert cu gaz petrolier lichefiat pentru a putea oferi pietei de profil din Romania un carburant de viitor sigur, economic si ecologic.


BUTANGAS

 Încă din 1996, ButanGas România este unul dintre cele mai mari companii de distribuție de GPL de pe piața românească.


GASPECO

Gaspeco L&D S.A. este o companie românească cu capital integral privat, cu sediul în București, Sector1, Calea Floreasca, Nr. 28-30, care desfășoară în România operațiuni de comercializare și distribuție Gaz Petrolier Lichefiat (GPL).


FLAGA

FLAGA GPL Romania SRL are sediul in orașul Salonta, jud. Bihor, având ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al produselor petroliere lichefiate.


AUTOGAZ

Asocierea de firme Florian Top Comercial SRL si Real Miro Gaz SRL-Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate.


ROHE ROMANIA

ROHE ROMANIA, membra a grupului Tokheim Holding GmbH, este furnizor specializat, pe intreg teritoriul Romaniei, de: Servicii de montaj, intretinere si reparatii instalatii tehnologice, electrice si electronice ale statiilor de distributie carburanti si ale depozitelor de produs petrolier si uleiuri minerale

Si TU poti deveni partenerul nostru!